Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
incorrect format??
22-03-2016, 17:21
Post: #1
incorrect format??
What does "incorrect format for container ID '0$albums$showaaa' mean and what can be done about this error?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-03-2016, 18:06
Post: #2
RE: incorrect format??
(22-03-2016 17:21)tomfox Wrote:  What does "incorrect format for container ID '0$albums$showaaa' mean and what can be done about this error?

Are you sure you have copied the container ID correctly and it doesn't end with showaa?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23-03-2016, 00:14
Post: #3
RE: incorrect format??
It is like you don't believe me...Sad


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23-03-2016, 00:35 (This post was last modified: 23-03-2016 00:41 by simoncn.)
Post: #4
RE: incorrect format??
(23-03-2016 00:14)tomfox Wrote:  It is like you don't believe me...Sad

Thanks for this picture. It confirms that the message includes showaa, not showaaa as you said in your previous post.

The container ID 0$albums$showaa was valid in a previous version of MinimServer but it is no longer valid in the latest update level (update 77). Perhaps your control point has some out-of-date cached browsing information. Which control point are you using?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23-03-2016, 01:10
Post: #5
RE: incorrect format??
(23-03-2016 00:35)simoncn Wrote:  
(23-03-2016 00:14)tomfox Wrote:  It is like you don't believe me...Sad

Thanks for this picture. It confirms that the message includes showaa, not showaaa as you said in your previous post.

The container ID 0$albums$showaa was valid in a previous version of MinimServer but it is no longer valid in the latest update level (update 77). Perhaps your control point has some out-of-date cached browsing information. Which control point are you using?

I use Lightning DS on the Auralic Aries
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23-03-2016, 01:18
Post: #6
RE: incorrect format??
(23-03-2016 01:10)tomfox Wrote:  
(23-03-2016 00:35)simoncn Wrote:  
(23-03-2016 00:14)tomfox Wrote:  It is like you don't believe me...Sad

Thanks for this picture. It confirms that the message includes showaa, not showaaa as you said in your previous post.

The container ID 0$albums$showaa was valid in a previous version of MinimServer but it is no longer valid in the latest update level (update 77). Perhaps your control point has some out-of-date cached browsing information. Which control point are you using?

I use Lightning DS on the Auralic Aries

I do have the latest update. I will clear the cache on the Aries and will see what happens. If the error exists will return to you, but thanks for now!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-04-2016, 10:14
Post: #7
RE: incorrect format??
(23-03-2016 01:18)tomfox Wrote:  
(23-03-2016 01:10)tomfox Wrote:  
(23-03-2016 00:35)simoncn Wrote:  
(23-03-2016 00:14)tomfox Wrote:  It is like you don't believe me...Sad

Thanks for this picture. It confirms that the message includes showaa, not showaaa as you said in your previous post.

The container ID 0$albums$showaa was valid in a previous version of MinimServer but it is no longer valid in the latest update level (update 77). Perhaps your control point has some out-of-date cached browsing information. Which control point are you using?

I use Lightning DS on the Auralic Aries

I do have the latest update. I will clear the cache on the Aries and will see what happens. If the error exists will return to you, but thanks for now!

Now and then the 'showaa' notification returns. So after a rescan do I always have to clear the cache in Lightning DS?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-04-2016, 12:33
Post: #8
RE: incorrect format??
(11-04-2016 10:14)tomfox Wrote:  Now and then the 'showaa' notification returns. So after a rescan do I always have to clear the cache in Lightning DS?

Please post a screenshot of the exact error message you are seeing..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-04-2016, 11:37
Post: #9
RE: incorrect format??
(11-04-2016 12:33)simoncn Wrote:  
(11-04-2016 10:14)tomfox Wrote:  Now and then the 'showaa' notification returns. So after a rescan do I always have to clear the cache in Lightning DS?

Please post a screenshot of the exact error message you are seeing..

same as in post from 23-3


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-04-2016, 12:16
Post: #10
RE: incorrect format??
(12-04-2016 11:37)tomfox Wrote:  same as in post from 23-3

Thanks for this. What happened on the MinimServer side and the Lightning DS side between 14:06 and 17:35?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)