Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
http: connection issues
03-05-2021, 22:42
Post: #11
RE: http: connection issues
(03-05-2021 20:27)simoncn Wrote:  From the Browse menu in foobar2000, select Media Servers (last entry in list). MinimServer should show up automatically under Local Network. If this isn't working, your phone might not be connected to the local network that is running MinimServer.

that;s where it used to show up, but no longer, disappeared around the same time as i was getting the upgrade to minim 2.0 msg.

confirmed that PC and iphone are on the same wifi network.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-05-2021, 09:59
Post: #12
RE: http: connection issues
This sounds like a multicast discovery problem with your network (see this section). Did something about your network change when this happened? For example, did you get a new router?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-05-2021, 01:00
Post: #13
RE: http: connection issues
(04-05-2021 09:59)simoncn Wrote:  This sounds like a multicast discovery problem with your network (see this section). Did something about your network change when this happened? For example, did you get a new router?

i'm checking that page - thanks.
nope no changes to router. all i can think of is upgrading minim (forced to) and updating to iOS 14.5.
i just opened up port fwd on 9790 just in case; it wasnt the case before.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-05-2021, 08:20
Post: #14
RE: http: connection issues
How is port forwarding involved? Are you accessing MinimServer from a remote location? MinimServer also uses ports 9791 (TCP) and 1900 (UDP multicast).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-05-2021, 18:13
Post: #15
RE: http: connection issues
seems like its an iOS 14.5 issue. i fired up my old android (samsung galaxy S4) phone and foobar on there is able to find my minimserver.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Today, 15:13
Post: #16
RE: http: connection issues
looks like the update to 14.5.1 took care of this. my server now appears on foobar.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)