Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audio sounds slow
24-02-2015, 23:25
Post: #11
RE: Audio sounds slow
(24-02-2015 23:09)simoncn Wrote:  
(24-02-2015 22:48)pnadams Wrote:  I have entered the URL with the ip address for my pc into the NP30 but it just seems to continuously search, very occasionally it says connecting briefly but then returns to searching. There are no errors in the log. I see from other posts that some devices need a value for the subnet could this be the problem with the NP30. Ive tried various values but I am not really sure what I am doing

What was the exact URL that you entered into the NP30?

You should not need to set the subnet.

Apart from the subnet, have you changed any of the MinimServer or MinimStreamer configuration settings?

I entered:-
http://192.168.1.170:9790/minimstreamer/*/R3

No I haven't changed anything else and I have cleared the subnet settings and restarted Minimserver
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-02-2015, 23:46
Post: #12
RE: Audio sounds slow
(24-02-2015 23:25)pnadams Wrote:  I entered:-
http://192.168.1.170:9790/minimstreamer/*/R3

No I haven't changed anything else and I have cleared the subnet settings and restarted Minimserver

This URL should work OK. Another user has reported issues when using the NP30 as a UPnP renderer but I thought it would be OK if you are using it as an internet radio receiver. Sadly, it seems it isn't OK in either mode.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 6 Guest(s)