Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auto Start After Update?
14-03-2015, 23:03
Post: #21
RE: Auto Start After Update?
(14-03-2015 19:51)jtwrace Wrote:  Has this issue been addressed? The 3/13 update worked fine but the one before that I did have to restart the package within Synology. Just curious.

I think it probably has been addressed. I updated my DS713+ to Synology 5.2 beta and MinimServer restarted itself after the update.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14-03-2015, 23:05
Post: #22
RE: Auto Start After Update?
(14-03-2015 23:03)simoncn Wrote:  
(14-03-2015 19:51)jtwrace Wrote:  Has this issue been addressed? The 3/13 update worked fine but the one before that I did have to restart the package within Synology. Just curious.

I think it probably has been addressed. I updated my DS713+ to Synology 5.2 beta and MinimServer restarted itself after the update.

DSM 5.2? Gotcha. I'll wait a bit with the beta...the last time I did it that turned out to be a nightmare and they (Synology) didn't help sort the issues.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14-03-2015, 23:25 (This post was last modified: 14-03-2015 23:25 by simoncn.)
Post: #23
RE: Auto Start After Update?
(14-03-2015 23:05)jtwrace Wrote:  DSM 5.2? Gotcha. I'll wait a bit with the beta...the last time I did it that turned out to be a nightmare and they (Synology) didn't help sort the issues.

My other Synology (a DS115) is still on 5.1.... and will stay that way Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15-03-2015, 02:57
Post: #24
RE: Auto Start After Update?
(14-03-2015 23:25)simoncn Wrote:  
(14-03-2015 23:05)jtwrace Wrote:  DSM 5.2? Gotcha. I'll wait a bit with the beta...the last time I did it that turned out to be a nightmare and they (Synology) didn't help sort the issues.

My other Synology (a DS115) is still on 5.1.... and will stay that way Smile

Guess that means I'm not the only one that has those issues.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15-03-2015, 09:02
Post: #25
RE: Auto Start After Update?
(15-03-2015 02:57)jtwrace Wrote:  Guess that means I'm not the only one that has those issues.

I haven't had any issues but I am following the advice of Synology not to install the beta on a "production" NAS. Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)