Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
incorrect format??
11-04-2016, 10:14
Post: #7
RE: incorrect format??
(23-03-2016 01:18)tomfox Wrote:  
(23-03-2016 01:10)tomfox Wrote:  
(23-03-2016 00:35)simoncn Wrote:  
(23-03-2016 00:14)tomfox Wrote:  It is like you don't believe me...Sad

Thanks for this picture. It confirms that the message includes showaa, not showaaa as you said in your previous post.

The container ID 0$albums$showaa was valid in a previous version of MinimServer but it is no longer valid in the latest update level (update 77). Perhaps your control point has some out-of-date cached browsing information. Which control point are you using?

I use Lightning DS on the Auralic Aries

I do have the latest update. I will clear the cache on the Aries and will see what happens. If the error exists will return to you, but thanks for now!

Now and then the 'showaa' notification returns. So after a rescan do I always have to clear the cache in Lightning DS?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
incorrect format?? - tomfox - 22-03-2016, 17:21
RE: incorrect format?? - simoncn - 22-03-2016, 18:06
RE: incorrect format?? - tomfox - 23-03-2016, 00:14
RE: incorrect format?? - simoncn - 23-03-2016, 00:35
RE: incorrect format?? - tomfox - 23-03-2016, 01:10
RE: incorrect format?? - tomfox - 23-03-2016, 01:18
RE: incorrect format?? - tomfox - 11-04-2016 10:14
RE: incorrect format?? - simoncn - 11-04-2016, 12:33
RE: incorrect format?? - tomfox - 12-04-2016, 11:37
RE: incorrect format?? - simoncn - 12-04-2016, 12:16
RE: incorrect format?? - tomfox - 12-04-2016, 13:33
RE: incorrect format?? - simoncn - 12-04-2016, 13:56
RE: incorrect format?? - tomfox - 12-04-2016, 15:24
RE: incorrect format?? - simoncn - 12-04-2016, 20:31

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)