MinimServer Forum

Full Version: Problems with update 15
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi Simon
I just had my updates 15 and 12 installed
and now a very strange problem occurs:

As I described in former post I have 9 instances running on one
virtual windows machine.

Until now I had no problems with that.

Now It still seems all of the are starting up correctly
but on the status bar there are only eight of the nine
instances visible.

But now the strange thing:
On my other machines where I have minimwatch running
there are also only eight of the nine instances visible,
but here a different instance is missing.
How can that be ?? Huh

Addition:
I just restarted the Virtual machine for the second time
and now everything seems ok
Strange anyway
(13-01-2014 21:59)Oliviander Wrote: [ -> ]Hi Simon
I just had my updates 15 and 12 installed
and now a very strange problem occurs:

As I described in former post I have 9 instances running on one
virtual windows machine.

Until now I had no problems with that.

Now It still seems all of the are starting up correctly
but on the status bar there are only eight of the nine
instances visible.

But now the strange thing:
On my other machines where I have minimwatch running
there are also only eight of the nine instances visible,
but here a different instance is missing.
How can that be ?? Huh

Addition:
I just restarted the Virtual machine for the second time
and now everything seems ok
Strange anyway

If an icon for a local instance is missing but the instance is definitely running, this suggests a problem with creating the icon. I don't know what would cause this. If it happens again, please look in the minimserver.log file for the instance that failed to display an icon.

If an icon for a remote instance is missing but the instance is definitely running, this suggests a network problem with sending or receiving SSDP discovery messages. Such glitches happen occasionally for no obvious reason.
(13-01-2014 22:54)simoncn Wrote: [ -> ]If an icon for a local instance is missing but the instance is definitely running, this suggests a problem with creating the icon. I don't know what would cause this. If it happens again, please look in the minimserver.log file for the instance that failed to display an icon.

If an icon for a remote instance is missing but the instance is definitely running, this suggests a network problem with sending or receiving SSDP discovery messages. Such glitches happen occasionally for no obvious reason.

I had the loggging level on "info" and nothing could be seen
for the missing instance.

Additional info
directly after the updates only some of the icons were up
remotely and on the machine.
--> this didn't happen after the last few updates.
But I didn't care to much just restarted the Windows and
all instances.
Then the above mentioned effect occured.
One instance icon was missing locally
and another one missing remotely
Then after another complete start everything seems fine.
Reference URL's