Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MinimServer hanging after QNAP 4.3.3 Upgrade
26-09-2017, 04:15
Post: #21
RE: MinimServer hanging after QNAP 4.3.3 Upgrade
I had 192.168.0.0 set as the ohnet.subnet for both MinimServer and MinimWatch.

I'll change my log settings and upload when I get another crash.

(25-09-2017 09:00)simoncn Wrote:  Did you set 192.168.0.0 in the MinimServer properties or the MinimWatch properties? The MinimServer properties are selected by choosing Properties from the minim icon menu. The MinimWatch properties are selected by choosing Options > Properties (watch) from the minim icon menu.

If you are getting a crash with this setting for ohnet.subnet in the MinimServer properties, I would like to see the log. Please enable the debug options that I described in post 7 of this thread. When you get the crash, copy the log to another location and zip it to reduce its size. I will send you a PM describing how to upload the zipped log file to my FTP server.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26-09-2017, 20:47
Post: #22
RE: MinimServer hanging after QNAP 4.3.3 Upgrade
(25-09-2017 09:00)simoncn Wrote:  Did you set 192.168.0.0 in the MinimServer properties or the MinimWatch properties? The MinimServer properties are selected by choosing Properties from the minim icon menu. The MinimWatch properties are selected by choosing Options > Properties (watch) from the minim icon menu.

If you are getting a crash with this setting for ohnet.subnet in the MinimServer properties, I would like to see the log. Please enable the debug options that I described in post 7 of this thread. When you get the crash, copy the log to another location and zip it to reduce its size. I will send you a PM describing how to upload the zipped log file to my FTP server.

I didn't have these settings. I updated both configurations accordingly.

I'll also upload the log in case I get a new crash.

Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-10-2017, 13:18
Post: #23
RE: MinimServer hanging after QNAP 4.3.3 Upgrade
I uploaded the new crash logs. Appreciate if you could have a look.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-10-2017, 21:24 (This post was last modified: 08-10-2017 21:28 by simoncn.)
Post: #24
RE: MinimServer hanging after QNAP 4.3.3 Upgrade
Thanks for sending this log. Unfortunately, MinimServer was not started with the ohnet.subnet property set. Did you perhaps set this property after starting MinimServer? In this case, MinimServer must be stopped and restarted for this property setting to take effect.

I do have a log from JasonAG with ohnet.subnet set and I will focus my efforts on analysing this log to try to understand the cause of the problem.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-10-2017, 22:57
Post: #25
RE: MinimServer hanging after QNAP 4.3.3 Upgrade
I have some idea about why setting the ohnet.subnet property doesn't prevent the problem from happening. I will try to produce a test build to verify this in the next few days.

The other aspect of this is why the crash happens when ohnet.subnet isn't set. This is a different issue and I will work on it after the ohnet.subnet problem has been fixed.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)